Csúcsdöntés és Európa Bajnoki szintidő az uszonyos nyitányon

A kecskeméti Hírös Kupával kezdetét vette az uszonyosúszó versenyszezon, amelynek alkalmával rögtön meg is született az év első csúcsdöntése.

Kosina Gergő, a Debreceni Búvárklub világbajnok klasszisa rögtön az első vízbe ugrásával megdöntötte az 50 méteres búvárúszás felnőtt országos rekordját, emellett pedig a többi versenyszámában is remek időeredményeket teljesített.

A hölgyek mezőnyében is letették névjegyüket a debreceniek, hiszen Senánszky Petra Európa-bajnoki szint-időt teljesített a 100 méteres uszonyos gyorsúszásban, időeredményével ráadásul nemzetközi szinten is igen magasra tette a mércét.

Az ifjúságiak között minden versenyszámában az élen végzett Szűcs Rebeka, Szabó Anita pedig magabiztos úszással, mindössze egyetlen tizeddel maradt el a serdülők 50 méteres országos csúcsától. Rajtuk kívül a dobogó fendi replica tetejére állhattak a csapat szenior versenyzői is, Kiss Béla és Senánszky Zsolt egyaránt elsőként ért célba.

A Magyar Búvárúszókért Alapítvány első alkalommal hirdetett replica handbags győztest az ”Év Sportolója” versenyben utánpótlás korosztályokban, a Debreceni Búvárklub versenyzői közül Linzenbold Zsófia a cápa lány kategóriában replica handbags, Szűcs Rebeka pedig az ifjúsági lány kategóriában lett a 2013. év legjobbja a honi mezőnyben.

Búvárklub

2014. február 25. kedd

Hírek